Meer info

Young Entrepreneurs Afterwork- Jean-Nicolas D’Hondt & Nicolas de Vicq

De reeks Afterworks voor Ondernemers nodigt telkens twee ondernemers uit om te komen vertellen over hun traject en hun ervaring. Ze worden op de rooster gelegd door twee doorgewinterde moderatoren, Bruno Wattenbergh (Senior Adviser EY) en Michel Eeckhout (Hon. EVP Delhaize Group), die het initiatief voor deze ontmoetingen namen.

Deze cyclus biedt de deelnemers, zowel de leden als de niet-leden, al dan niet ervaren junior en senior ondernemers en kaderleden de mogelijkheid om inspirerende projecten te ontdekken, zodat ze bij een hapje en een drankje hun voordeel kunnen doen met de ervaring van de getuigen en de uitwisseling van ideeën.

Jean-Nicolas D’Hondt, CEO Pollet
Pollet NV, de oudste familie-kmo van België, is gespecialiseerd in ecologische en probiotische onderhoudsproducten voor de B2B markt. De familie van Jean-Nicolas D’Hondt staat al acht generaties en meer dan 250 jaar aan het hoofd van Pollet.

Hij jongleert dan ook als geen ander met familietradities, technologische innovatie, change management en een langetermijnvisie.

Nicolas de Vicq, Business Coach

Nicolas de Vicq animeert samen met zijn echtgenote en vennoot Sandrine seminaries en coachingprogramma’s die al honderden mensen geholpen hebben om hun persoonlijke en professionele leven te veranderen.

Deze activiteit verplicht hen om zich permanent aan te passen, een open geest te bewaren en hun eigen waardenstelsels telkens weer in vraag te stellen.

Programma:
18u15: welkomstdrankje - 18u30 stipt: start van de ontmoeting - 22u: einde van het event

Inschrijvingen voor niet-leden cl@cl.be - Prijs: 20 euro

Afterwork

20,00€ Inclusief BTW Leden   20,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: