Meer info

Bruno Colmant

Bruno Colmant
CEO Banque Degroof Petercam
De verandering van de financiële economie: investeringsvooruitzichten voor het komende decennium


Bruno Colmant heeft een diploma handelsingenieur (Solvay, ULB) en een MBA Quantitative methods (Purdue University, USA). Hij is ook master in de Fiscale wetenschappen (ICHEC) en doctor in de Toegepaste Economische Wetenschappen (Solvay, ULB).

Bruno Colmant begon zijn loopbaan bij Arthur Andersen, Dewaay en Sofina. Hij was gedelegeerd bestuurder bij ING (1996-2006), kabinetschef van de minister van Financiën (2006-2007), voorzitter van de Beurs van Brussel, lid van het Management Committee van NYSE Euronext en voorzitter en gedelegeerd bestuurder van Euronext Brussels (2007-2009) en Deputy CEO bij Ageas (2009-2011). Van 2011 tot september 2015 was hij academisch adviseur van Ageas en partner van het adviesbureau Roland Berger. Sinds oktober 2015 is hij Head of Macro Research bij Bank Degroof Petercam.

Daarnaast is hij docent aan de Vlerick Management School, aan de UCL, aan de handelshogeschool Solvay (ULB), bij het ICHEC en bij de Facultés Saint-Louis. Hij heeft wel 70 boeken geschreven over financiën, boekhouding en fiscaliteit en heeft daarnaast ook nog eens 5000 financiële artikelen in de pers op zijn actief.

Hij wordt ingeleid door Sophie Wilmès, Minister van Begroting en van Ambtenaren¬zaken, belast met de Nationale Loterij en Wetenschaps¬beleid.

De conferentie zal door een walking dinner opgevold worden.

Ontmoetingsdiner

55,00€ Inclusief BTW Leden   75,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: