Meer info

Afterwork spécial LN24

Afterwork Speciale LN24

In oktober verrasten ze iedereen door de lancering van de eerste non-stop nieuwszender aan te kondigen: Joan Condijts en Martin Buxant verlieten L’Echo om een nieuwe online televisiezender op te richten. Samen met de ondernemer Boris Portnoy haalden ze 4,5 miljoen euro op voor hun project.

Zoiets gebeurt niet vaak op de snel veranderende mediamarkt. Het project geniet de steun van vier aandeelhouders: Belfius Insurance, Besix, Gilles Daoust (de CEO van Daoust en Title Media) en Ice-Patrimonial, een bedrijf dat toebehoort aan Jean-Pierre Lutgen, de CEO van Ice Watch.

LN24 is al actief op het internet en maakt op 2 september zijn opwachting op televisie. Het team zal worden uitgebreid en de zender meldde onlangs dat Franz-Olivier Giesbert, Christine Ockrent en Patrick Poivre d’Arvor tot de columnisten van de zender zullen behoren.

Tijdens een informele afterwork blikken Martin Buxant en Joan Condijts terug op het ontstaan van hun project, de uitdagingen waarmee ze te maken kregen en de ambities die ze koesteren.

Ze zullen van de gelegenheid gebruikmaken om de economische en politieke actualiteit te overlopen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Cocktail

35,00€ Inclusief BTW Leden   35,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: