Meer info

Art Nocturne Knocke 2019 : vernissage

44ste Internationale Kunstbeurs in Knokke

Art Nocturne Knocke pakt dit jaar uit met een nieuwe formule, dankzij belangrijke kunsthandelaars die kunnen bogen op creaties en evenementen van internationaal niveau, waar kwaliteit en originaliteit centraal staan.
Niet alleen de wereld en de kunstmarkt zijn grondig veranderd; ook de interieurs van de kunstverzamelaars en -liefhebbers zijn geëvolueerd.
Of ze nu jong of minder jong zijn, ze gaan allemaal op zoek naar de ultieme combinatie van oude kunst, design, modern en hedendaags werk in verschillende stijlen en genres, afkomstig van meerdere continenten. Die wordt dan gepresenteerd in een eclectische en frisse, actuele setting.
Niet alleen het uitgelezen aanbod en de dynamische aanpak zullen inspireren, ook de exclusieve plek die Knokke nu eenmaal is, betekent een meerwaarde: het is immers de mondainste badstad aan de Belgische kust en een paradijs voor al wie een voorliefde voor (levens)kunst koestert.

Art Nocturne Knocke staat synoniem voor kunstbeleving en exclusief genieten in een zomerse sfeer vlakbij zee.

In samenwerking met Art Nocturne Knocke biedt de Club u 50 x 2 gratis tickets voor de vernissage van Zaterdagmiddag 10 augustus.

Permanente pendeldienst van 15u30 tot 20u30, tussen Q8 Kustlaan Le Zoute, Albertplein, Lichttorenplein en Scharpoord. Ter plaatse is parkeerplaats voorzien voor de bezoekers van de beurs (op vertoon van het toegangsticket). De ingang van de parking bevindt zich in de Majoor Van Dammestraat, naast de Scharpoord.
Elke dag open van 16 tot 21u

Waar? CC Scharpoord - Maxim Willemspad, 1 - 8300 Knokke-Heist

Openingsreceptie

0,00€ Inclusief BTW Leden

Share this Post: