Meer info

Young Entrepreneurs Afterwork

Met Pierre Nothomb, Managing Partner Deminor en Simon-Pierre Breuls, Partner Universem

2 parcours, 2 visies, 1 debat

De ‘Young Entrepreneurs Afterwork’ cyclus is bedoeld om jongeren te helpen hun carrière in handen te nemen en hun netwerk te ontwikkelen. Via gedeelde ervaringen en kennis stellen deze ontmoetingen iedereen, zowel kaderleden als ondernemers die al dan niet lid zijn van de Club, in staat in dialoog te treden en hun ervaringen te delen. De deelnemers kunnen dialogeren over hun carrière en de ervaring van getuigen benutten om wat meer afstand te nemen en meer inzicht te verwerven.
Het is een mooie gelegenheid om ideeën te toetsen en met anderen te delen, inspirerende trajecten te ontdekken, een netwerk op te bouwen en ervaringen te vergelijken in een constructieve sfeer.
Tijdens het eerste deel kunnen de deelnemers netwerken in kleine groepen. Tijdens het tweede deel kunnen gasten op een informele manier hun ervaringen delen met de twee sprekers van de dag.

Het evenement wordt ook gecoacht door Bruno Wattenbergh, Senior adviser EY en Michel Eeckhout, Past EVP Delhaize Group

Pierre Nothomb startte al bij de oprichting in 1990 bij Deminor en werd in 1991 de eerste Managing Partner. Hij werkte ook bij PWC en Petercam. Sinds 25 jaar draagt hij bij tot de ontwikkeling van Deminor en specialiseerde zich in het beheer van al dan niet beursgenoteerde bedrijven.

Als gedreven ondernemer en marketeer koos Simon-Pierre Breuls voor een graduaat in de marketing, alvorens hij na enkele jaren bij een kmo Unievrsem oprichtte. Dat begeleidt bedrijven met het oog op een geslaagde online marketingstrategie, aan de hand van een aanpak gebaseerd op SEO, SEA, SMA & Analytics.

Afterwork

30,00€ Inclusief BTW Leden   30,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: