Meer info

Wouter De Geest

VOKA-voorzitter

Durf kiezen, durf ondernemen!

Maatschappelijke problemen ontwijken, verbloemen of half oplossen is onze nationale sport. Dat moet de volgende vijf jaar anders!
Om onze Vlaamse en federale politici wakker te schudden, werkte Voka een verkiezingsmemorandum uit met concrete en doortastende maatregelen om Vlaanderen klaar te stomen voor de toekomst.
Wouter De Geest is licentiaat in de rechten (Rijksuniversiteit Gent). Hij werkte gedurende zijn hele carrière bij de Duitse chemiegroep BASF, waar hij sinds 2007 CEO is. In 2018 benoemde de raad van bestuur van Voka hem unaniem tot voorzitter.

Wouter De Geest zal worden ingeleid door Bernard Gilliot

Als ingenieur in de elektriciteit, een diploma dat hij behaalde aan de ECAM in Brussel en van IAG (UCL), startte Bernard Gilliot zijn loopbaan in 1980 bij Tractebel Engineering.
Hij werkte zijn hele carrière bij dit bedrijf, wat hem onder andere gedurende vijf jaar naar Bangkok voerde. Eenmaal terug in België werd hij benoemd tot executive vice president van Tractebel Engineering en CEO van Technum-Tractebel.
In 2017 volgde hij Michèle Sioen op als voorzitter van het Verbond der Belgische Ondernemingen (VBO) voor een periode van drie jaar.Lunchconferentie

55,00€ Inclusief BTW Leden   75,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden   44,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde Juniors

Share this Post: